Megbízható törpenyúl kennel olcsón?
Zalaegerszegen lakom, bár ez ínnyyiban lényeges hogy max. Budapestig mennénk el nyusziért, tehát jó lenne ha valahol a közelben lenne.
Megbízható és gondos helyről szeretném, volt már egy tengerimalacom akit ugyanígy egyszer kennelből hoztunk és 6 szép évet töltöttünk együtt, nagyon szerettem.
Esetleg hol lehet törpenyuszit olcsóbban venni kicsint, mondjuk 8000 a max, de az alatt inkábbM
Kennelből ennyiért szerintem nem tudsz nyuszit elhozni, ennyiért az állatkereskedésben szokták csak adni ilyenkor húsvét körül arról meg mind tudjuk hogy milyen körülmények között milyen helyről van.
Ezt ajánlották már többen, ez egy igényes tenyészetnek tűnik számomra is: [link]
Zalaegerszeghez nincs közel, de Szeged mellett van egy igényes törpenyúl tenyészet , vállalnka Bpestre szállítást. Szerintem olvasd el a honlapot.
wonderbunny.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!