Hol vehetek olcsón két törpe nyuszit?
Sziasztok! Szeretnék húsvétra, kosorrú törpenyulakat venni. A törpenyulakat, ameddig csak élnek addig gondoznám, nem csak húsvétra venném őket. Csak pont most beszéltem meg a családdal és sürgősen meg kéne őkeg venni, hogy ha jönnek húsvétra a rokonok, tudjunk a picúrrokkal játszani. Kosorrú törpenyúl lenne a fajtájuk. A max ár 4000ft/nyuszi!!! Tudnátok olyan oldalt mondani, ahol ennyi pénzért tudnák két aranyos, kosorrú törpe nyulat venni? A törpe nyulak egészségesek, fajtiszták, 1-2 hónaposak legyenek, az almuk
Bács-Kiskun megyében legyen. Előre köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem akarok nagyon kötekedni, de én nem spórolnék magukon a nyuszikon, főleg ha házikedvencek lennének.
tenyésztők honlapján nézelődj és amelyik szimpatikus,annál érdeklődj
szerintem megéri az eljeén kicsit többet rászánni, de cserébe egy egyészséges állatod lesz, nem egy idegbeteg beltenyészett nyuszi.
nem olyan vészes a tenyésztői ár sem szerintem.
másik magánvéleményem,hogy én nem tenném ki a rokonok meg gyerekek nyúzásának a frissen magamhoz vett állataimat.
Most látom a kikötéseidet "A törpe nyulak egészségesek, fajtiszták,".. Akkor meg mindenképp tenyésztőtől vegyél!
Egészséges fajtatiszta nyuszi 10.000-nél kezdődik
Drága a felszerelés, oltások első hónapokban kb 15.000 Ft
Ivartalanítás fiú kb 12.000, lány 25.000
Ha beteg, kb. ugyanolyanok az állatorvosi költségek, mint egy kutyánál, Több tízezer Ft.
Gondolom, ezt sem fogod tudni bevállalni, ha már a beszerzésükre sem tudsz normális összeget szánni...
A nyúltartás nem szegényeknek való, ha beteg, akár 30ezret is otthagyhatsz az orvosnál. Ivartalanítás nyulanként minimum 15ezer, és ez kötelező lesz fél év múlva. 2 ketrec 20ezer..
Szerintem inkább majd ha dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!