Két emeletes hörcsög ketrecet keresek reális áron?
1. Ez nem a jófogás.
2. Mivel a hörcsög nem érzékeli a magasságot, nem jó neki az emeletes ketrec. Náluk a nagy alapterület a fontos (törpe esetében minimum 60*40 cm, aranynál minimum 100*50 cm).
3. Nem tudom, mi számít reális árnak, de én inkább tárolódobozt vennék, azok sokkal olcsóbbak, viszont funkciót tekintve ugyanolyan jók, sőt biztonságosabbak, mint a ketrecek.
4. Ha már segítséget kérsz, legalább azt írd le, milyen hörcsögnek kell, mert az se mindegy.
Az emeletes ketrecek nem a legjobb választások.De úgy alapjáraton a ketrecek sem.
Szerintem inkább tárolódobozt vagy terráriumot keress. Emeletet te is tudsz bele csinálni.
Kb 80x50 cm alapterülűben gondolkozz, ebben bátran tarthatsz törpe és aranyhörcsögöt is.
Szerintem akváriumot, terráriumot vegyél, ami minimum 80x50 cm alapterületű. Aranynak még nagyobbat. Emelet nem kell. A terráriumfélék sokkal biztonságosabbak, mint a ketrecek.
A tárolódobozok is jók, csak szerintem nem szépek.
1000-8000 Ft között vannak ekkora akváriumok használtan, a ketrecek amúgy is drágábbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!