Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacom vizelete...

A tengerimalacom vizelete kicsit fehéres. Ezzel elmenjek állatorvoshoz vagy ez a normális?

Figyelt kérdés
Semmiben nem változtattunk. Ugyan azt kapja enni amit eddig és változatosan is étkezik. Mondjuk mostanában több fűvet kap(nem elviccelni), lehet azzal van a baj?

#egészség #tengerimalac #fehéres vizelet
2017. ápr. 4. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez állat kínzás!!! Szüksége van egy társra ha pefig anyukádat nem tudod rávenni ad el! Szenved szegényke...társas élőlèny, és annyi nem elég neki, hogy néha kiveszed.Szerintem máris depressziós.Add el nmez nem állapot, ez nem állat tartás!!!! Nem való neked állat, ha így tartod!
2017. ápr. 11. 06:23
 12/14 A kérdező kommentje:
1 az nem vagyok állat kínzó, eddig volt társa. 2 nem értek miért kell pattogni. Nem néha veszem ki hanem elég gyakran. Sokan vannak akik egyedül tartják őket még sincs semmi bajuk. Nem fogom eladni és ha vmi nem tetszik akk így jártál! -_-
2017. ápr. 19. 17:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Amugy meg kedves #11-es elmondanám neked, hogx őt egy olyan embertől hoztuk el ahol éheztetve volt és bántották.Ragaszkodik is hozzám. Gyakran beszélek hozzá, simogatom hiányt nem szenved semmiben. Ezek után mond hogy állat kínzó vagyok.
2017. ápr. 19. 17:40
 14/14 A kérdező kommentje:
És több ilyen kommentet ide ne. Egy egyszerű kérdést tettem fel. Tudom milyenek a tengeri malacok több mint 10 éve foglalkozom velük. Akinek ez nem tetszik annak nem kell ezt a kérdést olvasnia. -_-
2017. ápr. 19. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!