Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe kerül egy bak törpeny...

Mennyibe kerül egy bak törpenyúl ivartalanítása?

Figyelt kérdés
Egerben lakom, de más városban is érdekelne. Köszönöm
2010. máj. 12. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:

itt pl 6500FT: [link]

itt 12500: [link]

itt 14000: [link]

szóval nagyon változó.

itt tudsz keresni rendelőket aztán fel kell hívni őket, hogy mennyiért csinálják:

[link]

2010. máj. 12. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi felvittük gráf doktorhoz Pestre, de neki személyes ismerőse Dr. Fejér Barna, aki akié a Fevavet állatorvosi rendelő, Gráf doktor őt ajánlotta, Egerben. Nagyon jó orvos és tényleg ért a nyulakhoz (ő is tenyésztett törpét ha jól emlékszem) és ivartalanítást is vállal, de sajnos az árát nem tudom. [link]

(kár hogy nem túl olvasható a honlapjuk)

2010. máj. 13. 08:13
 3/6 anonim válasza:
Nyulat miért akarsz ivartalaníttatni? Szerintem felesleges.
2010. máj. 14. 12:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Második válaszolónak főleg, úgy döntöttem oda fogom vinni őket!

harmadiknak válaszolva meg azért, mert van az egy 1 éves és most vettem mellé egy másikat 2-3 hónapos(szintén fiú) Együtt szeretném őket tartani, mert a nyulak társas lények. És a nagyobbik molesztálja a kicsit, később meg össze is verekednének valószínűleg. És így most kettőt kell egymástól külön tartanom, szóval nem vagyok előrébb..:)

2010. máj. 14. 19:54
 5/6 A kérdező kommentje:
ja, meg azt olvastam valahol, hogy ivartalanítva tovább élnek.
2010. máj. 14. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Igaz hogy az ivartalaníttatásuk árán vehetnék még minimum 6db nyulat, de ez nem így működik! "Mert felelősséggel tartozol azért, akit megszelídítettél"

Így lesznek jó társai egymásnak!:)

2010. máj. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!