A nyulam a szőrét eszi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy törpenyuszim, 2 és fél éves,ivartalanított lány.Amikor ma lementem hozzá,azt láttam,hogy egy kisebb szőrcsomót rágicsál.Egyébként van bent neki minden,ami kellhet:tiszta,friss víz,magkeverék,szárított fű és tettem be neki egy fél almát is.A ketrecben ezen kívül van egy-két kisebb játék,rágófa,és persze forgácsalom.Mint mindig,ma is kitettük a kinti karámba,ott nagyon szeret lenni,mert viszonylag nagy tér,itt szabadon mozoghat és áshat üreget,de alapvető táplálék itt is van neki.Eléggé vedlik,de a szőrét sose rágta még.Egyből kiszedtem a szájából,de félek,hogy esetleg újra elkezdi,és valami baj származhat belőle. (pl.bélrendszeri problémák) Valakinek volt már hasonló tapasztalata?Ott lett valami gond?Szerintetek miért csinálja ezt,mi lehet az oka?Kérlek segítsetek,nagyon aggódom érte.2017. márc. 1. 00:39
1/2 anonim 

válasza:

2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2017. márc. 1. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!