Az normális ha a nyúlam tépkedi a szőrét majd meg eszi azt? Mért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 17:44
1/10 anonim válasza:
Milyen "márkájú"? Csak nem nyúlam-búlam??? :)
2/10 anonim válasza:
Érdekes.
Vemhes nőstények szokták tépkedni a szőrüket, hogy kibéleljék a helyet, ahova szülni fognak.
De nem szokták megenni.
Persze ha még nem volt anya, akkor sok furcsaságot csinálhat, több szülés után jobban belejön az anyaságba.
3/10 anonim válasza:
Ne hagyd ,hogy megegye,mert ha sok szőr felgyűlik a gyomrában akkor nem tud majd bogyózni és ha jól tudom olyankor műteni kell!
4/10 A kérdező kommentje:
nem lehet vemhes hisz egyedül lakik itt a lakásban
2015. márc. 17. 19:18
5/10 anonim válasza:
Az ösztönök akkor is hajthatják, nem tudom, pl létezik e a nyulaknál állvemhesség.
6/10 anonim válasza:
Szerintem létezik náluk álvemhesség, mert nekem már az üres anyanyulam többször rakott fészket a szőréből, de szerintem a szőrét nem ette meg.
7/10 anonim válasza:
Mivel egyedül van, ezért bitos nem vemhes. Valószínűleg álvemhes(ahogy már előttem is mondták). De szerintem nem eszi meg a szört, csak a szájába gyűjti,hogy majd egy kupacba rakja. :)
8/10 A kérdező kommentje:
a tokájából(vagy nem tom hogy hívják azt a részt ami a feje alatt van) onnan tépkedi és de meg ette mert azt néztem hogy tépkedi a szörét majd egyre csak tűnik el a szájában
2015. márc. 18. 21:10
9/10 anonim válasza:
Nem normális, én a helyedben elvinném egy kisállatdokihoz!
10/10 anonim válasza:
Szia, ha nőstény, akkor valószínű álvemhes. Sajnos az veszélyes a nyulakra, akár méhdaganat is kialakulhat náluk.
Ha megeszi a bundáját, etess meg vele egy nagyon picike ananászt. A benne lévő sav segít lebontani a nyuszi gyomrában a szőrcsomót. Ez fontos, mert ha megeszi a bundáját,akkor bélelzáródás is előfordulhat, ami az elpusztuláshoz vezet.
Makd írd meg, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!