A hörcsög azt is megeszi, amit nem szabad neki?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 16:10
2/7 anonim válasza:
Megeszi, ezért tilos neki sok mindent adni..
3/7 anonim válasza:
Persze, honnan tudná hogy rossz neki? Mi is megesszük a mekis hamburgert pedig tudnád miből van az...
4/7 Kincsesne válasza:
A szabad természetben élő állatok JOBBAN TUDJÁK, mi való nekik ennivalónak, mint a természettől már rég elrugaszkodott emberek.
A rabságban tartott állatok azt esznek, amit kapnak, és ha nagyon éhesek már, nyilván nem válogatnak.
(Én nem direkt tartok egeret, el is dugtam előlük minden ennivalót, - csak SZAPPANT találtak, azt rágták össze. Remélem, nem vált az egészségükre!!!
5/7 anonim válasza:
A mi hörcsögeink egyike anno kakit evett, szóval valószínűsíthető, hogy igen.
6/7 Nemtomaaaaaaaaaaaaaa válasza:
Az én hörcsögeim egymást ették :(
7/7 anonim válasza:
Amennyiben görög joghurtot, székelykáposztát(tejföllel), húslevest nem szabad adni nekik, akkor igen. Megeszik. Az enyém zabálta a fentieket. Kivételesen hosszú életű volt, végelgyengülésben pusztult el. RIP Ciánka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!