Milyen kisállatot érdemes venni?
Olyan kisállatot szeretnék amitől lehet aludni éjszaka mert nem zajong. :)
Tudnék vele foglalkozni napi szinten és olyan állatot szeretnék ami egyedül is elvan ezért sajnos a tengerimalac nem jöhet szóba mert a szüleim nem engednek kettőt. :(
Ékszerteknős,aranyhal
A hörcsög,nyúl illetve egyéb rágcsálók általában zajosak szoktak lenni.
Na az ékszerteknős az meg tud ám őrjíteni éjszaka. Én egy ideig a szobámban tartottam a tekiket, kaparta a kavicsos aljzatot rendesen. Jó kavics ki, akkor meg beállt az egyik sarokba hogy ő ki akar jönni és ott pocsolt, úszkált kaparta az akvárium falát. Nem lehetett aludni mellette.
Szóval ami biztosan csendes állat az a hal.
A teknősök akkor csapnak nagy zajt,ha kicsi,ingerszegény környezetben vannak..
Ha megfelelő méretű akváriumuk van, megfelelő berendezéssel,akkor egy hangjuk sincsen,lefoglalják magukat.
Ez nagyjából a többi állatnál is igaz.Az apró ketrecben tartott hörcsögök jóval zajosabbak, mint a nagyobb helyen élő,sok berendezést kapó hörcsögök.Ha le tudják foglalni magukat,akkor nem fogják rágni a rácsokat, nem fognak nagy zajt csapni sem,elfoglalják magukat.
Én a hörcsögöt ajánlom.Ha csendes kereket veszel,akkor lehet tőle aludni.
Más állat nem nagyon van,ami egyedül is ellene.A süninek is kéne társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!