Lebénult a vadászgörényem?
Ezt a tegnapit nem értettem,mert evett rendesen 2 óránként ,és 8kor kapja a gyógyszert minden nap ( medrol ) és ez kb 3/4 8kor volt ,és ennyire súlyos még soha nem volt a rohama.Mindig rendbe jött fél óra mulva már ment ,de most sajnos nem igy történt.
Most viszonylag jól van ,evett ,ivott ,de nem tud kijönni :(
Hiába viszem orvoshoz ,szét tárják a kezüket ,idős ,gyakran úgyérzem még annyit se értenek hozzá mint én .
Kihez jársz orvoshoz? Ha pesti vagy akkor szerintem a legjobb ha az egyetemre viszed Pazár Péterhez.
Nekem nincs tapasztalatom inzulinomás görényhez így sajnos nem nagyon tudok segíteni. Esetleg facebook-on a Vadászgörényekkel kapcsolatos Egészségi és Tartási tudnivalók (VKET) csoportban keresd Olah Juditot, neki ha jól tudom sok beteg, öreg görénye van, hátha tud tanácsot adni.
2017.julius 15 én elengedtem ...nem volt más választásunk ,éreztem hogy el kell engednem ,nem volt erőm hozzá.
Azon a napon reggel csak feküdt mnézett rám ,nehezen vette a levegőt ,a szeme könnyes volt,tudtam el kell engednem.Azóta se dolgoztam fel,az életem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!