Két törpehörcsögnek elég egy 19x30cm-es terrárium? Ha nem, nem kell leszólni! (lejjebb még pár kérdés)
Majd lehet, hogy akarok 2 törpehörit. Van két terráriumom is, és érdekelne, hogy ebben elférné(nek)-e? És egy? Lány-lány jó párosítás? Mert azt hallottam, hogy fiú-fiút ne rakjak össze.
Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat!
nálunk is a két lány összebunyózott, már egyik vérzett, ezért két külön terráriumba tettem őket.
mindkét terrárium kb. ekkora volt, amit írtál.
A hörcsögök NEM társas lények, egyet tarts csak egy helyen különben baj lehet, akkor is ha lányok.
Egyetlen hörinek már elég ez a kis hely, bár én kétszer ekkorába tartottam és azt is kicsinek találtam néha.
17:13-as vagyok.
Ha fiút és lány raksz össze, akkor kegyetlen sok kishörcsöggel fognak téged megáldani.
Nálunk a hely nagyságával soha sincs gond, mert a hörcsögök csak alszanak, éjjel meg esznek, aztán megint alszanak. Pedig játék is van. :P
egyet tarts, kül kinyírják egymást vagy mindig szaporodnak.
amúgy a terrárium általában térben helyezkedik el, tehát 3 oldalméretet kéne megadni :) bár itt gondolom az alapterületet értetted.
az a fontos hogy elférjen egy mókuskerék, és egy házikó amiben lakhat, és jó ha ezek nem egymás hegyén hátán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!