Ha egy fiú malackának meghal a párja milyen gyorsan kell venni neki társat?
Sajnálom, hogy elvesztetted a malackádat! :/
Először is, szerintem nem probléma, ha nem egyből 1-2 napon belül kap másik társat, ha 5-7 nap múlva kapja meg az új barátját, akkor sincs gond.
Biztosan ki fogja addig bírni. :)
Meg tudom érteni amit érzel. Még 2015-ben nyáron történt velem, hogy elvesztettem a legelső malackámat. Érdekes volt, mert nagyon keveset voltam otthon, majd miután hazatértem, nem sokra rá elpusztult... Mire hazaértem már eléggé furcsán viselkedett, nem evett, kedvtelen volt, csak feküdt és nem csinált semmit...
Akkor megszeretgettem, majd az éjszaka folyamán szebb helyre távozott. :/
Mintha csak megvárta volna, hogy hazatérjek, hogy elbúcsúzhasson tőlem én pedig tőle...
A másik malackámnak én másnap már tudtam biztosítani új társat, igaz, nálunk sietős volt a dolog, mert a társa elvesztését követően teljes depresszióba süllyedt szegénykém (nem evett, nem ivott, csak feküdt és keservesen sírt, nem akarta hogy hozzáérjek vagy én vagy bárki más...), s akkor nyugodott csak meg, mikor már ott volt mellette az új kis barátja.
Elveszíteni egy szerettünket (legyen ember vagy állat) mindig nagy fájdalommal jár, és csak az idő segíthet.
Vigasztaljon a tudat, hogy te mindent megtettél érte, mindent megadtál neki, boldog és teljes malac életet biztosítottál számára! :)
Igen, két fiút is lehet együtt tartani, csak fontos, hogy ne legyenek egyidősek, legyen nála fiatalabb. :)
Persze most biztos furcsa neki is, elvesztette a társát, de biztosan rendbe fog jönni a kis lelki világa. :)
Senki és semmi sem tudja pótolni teljesen. :/ Nem lehet átadni a "helyét" egy új kis kedvencnek.
Én is még soha életemben nem találkoztam se előtte, se utána olyan malaccal, mint a legelső malackám. Annyira jellegzetes volt a stílusa, a viselkedése, hogy elég ritka az ilyen a malacok körében, szerintem.
Gyászolni ő is gyászol, csak máshogy, mint mi emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!