Nyulaknál nyúlkozmetikában elbódítják a nyuszit vagy simán lefogják valahogy?
Nyúlkozmetika? Olyan is van? :O Kutyakozmetikus szokta kezelni őket-bár én sosem vittem az enyiméim, csak állatorvoshoz néha karmot vágni.
Semmi esetre sem altatják, mert a nyuszik nagyon könnyen alva maradnak/meghalnak altatáskor(mivel természetes állapotukban sosem alszanak olyan mélyen). A dózisukat amúgy is pontosan lemérve (minden nyuszinak más mennyiségű)adják az állatorvosok pl.: ivartalanításnál (de azt sem szokták ajánlani, mert 60%-os csak az ébredési esély!)
Uhh oke koszi
Csak azert kerdeztem mert nemtudtam hogy akkor most veszelyes e mert hallottam hogy belehalhatnak...Akkor valoszinuleg lefogják?
Hat elmeletileg van ilyen
De koromvagas meg pl lenyírja a fenekenel a szort (ami az enyeimnek elegge kene) ....
Tudom h ezt allatorvos is meg tudja csinalni csak igazabol fogalmam nincs hogy meg tudja e normalisan csinalni.Bar eddig nem volt taoasztalatom egyikben sem h hogy vagnak kormot meg ilyenek de el kene mostmar vinni oket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!