Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy nyúlnak elég egy ekkora...

Egy nyúlnak elég egy ekkora ketrec?

Figyelt kérdés
a ketrec 88x52cm, egész nap ki van engedve csak este 10-11-től 12-13 óráig van a ketrecben biztonsági okok miatt. Szóval úgy max 15 órát van bezárva.
2017. jan. 26. 17:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
88x130-140 6-8 órára?
2017. jan. 28. 07:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Igen, az úgy már sokkal jobb. A meglévő ketrecet is lehet bővíteni karámmal, kifutóval. És persze előbb vagy utóbb nagyon fontos egy társ beszerzése, a saját szemeddel is látni fogod, hogy a nyuszi sokkal boldogabb és egészségesebb egy társsal.
2017. jan. 28. 12:36
 23/26 anonim ***** válasza:

már linkeltem tegnap,de ha nem nézted meg,akkor nagyon ajánlom ezt az oldalt: [link]

mindent leírnak korrektül,indoklással,nem csak a levegőbe beszélnek,mint a legtöbb honlap. (nagyon sok elavult,téves infó van fent a legtöbb állatos oldalon)

2017. jan. 28. 20:34
 24/26 A kérdező kommentje:
már nem azért de elég elvetemültnek kell lenni ahhoz hogy így tarts egy nyulat... még a nyulanként 2 négyzetmétert megértem de azt már azért betegesnek tartom hogy senki nem tarthat nyulat aki nem tud egy komplett szobát biztosítani nekik...bent vagyok egy nyuszis csoportban, ott is van akinél éjjelre be van zárva és nem 4 négyzetméterre hanem egy 70x120cm-s ketrecbe. Szerintem ez olyan mint a kutyát nem tartunk csak lakásban mert "állatkínzás". Akinek van helye és kedve így tartani a nyusziját az csak nyugodtan, de szerintem ez kicsit már el van túlozva.
2017. jan. 28. 20:41
 25/26 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a linket elolvastam
2017. jan. 28. 20:41
 26/26 anonim ***** válasza:

Nincs eltúlozva egyáltalán, csak Magyarországon mint látod ilyen pocsék szinten van az állattartás. Nálunk a minimum törvény szerint fél négyzetméter.. ekkora hely bakker egy hörcsögnek kéne, nem nyúlnak. Normálisabb helyeken a 2 négyzetméter a minimum. és ugye 2 nyuszi esetében az már 4. Így néz ki egy felelős állattartó nyúlketrece:

[link]

Szerencsére azért sokan vannak, akik felfogják, hogy mit jelent a NYÚL. A nyulas csoportokban is sokak így tartják.. de sokan valóban kis ketrecbe zárják őket éjjelre, ami nem helyes, de hát ez Mo. Viszont ekkora helyen, ahol te tartod, senki nem tartja... max aki le akarja vágni és él fél évet az állat.

2017. jan. 29. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!