Egy nyúlnak elég egy ekkora ketrec?
Nem kötelező állatot tartani.Ha nem tudod biztosítani a megfelelő körülményeket,akkor ne vegyél magadhoz egyelőre állatot.
Az általad leírt ketrecben hörcsögön kívül nem érdemes mást tartani.Ha csak nem kínozni akarod szerencsétlent.
A 100,120-as ketrec is kimeríti a kínzást nyúl esetén.Le lehet pontozni felőlem.
[link] ezt a cikket ajánlom és az oldal többi témáját is olvasgasd át. 2 nyúlnak legalább 4-6 m2 elkerített terület kéne,kiengedés mellett !!
Elhiszem,hogy sok és kisebb lakásokban megoldhatatlan. Ilyen esetben más állatot kell keresni.
Írtam,hogy a hörcsögnk jó a 88x52cm-es ketrec.Vegyél akkor azt.
Én úgy vagyok vele,hogy inkább legyen kevesebb állatom,de őket normálisan,igényeiket kielégítve tartsam.
Én is szeretnék még jó pár fajt tartani, de tudom,hogy nem lenne rájuk elég helyem és pénzem,úgyhogy nem teszem,bármennyire is fáj. De nem szabad önzőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!