Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől? Egyáltalán érdemes, vagy esélytelen?
5 évesen volt egy nyuszim. Apa gondozta, mert en nemigen tudtam meg, hogy hogyan is kell. De sokat foglalkoztam vele, óvtam Őt, szóval nem voltam felelőtlen gazdi 😉 Aztán a nyuszi meghalt. 😢😢
Ra egy évre lett ket horim, akiket apa gondozott. Pár hónappal a horik után lett egy nyuszim is, akit szinten apa gondozott. Aztán par hónap múlva (ismeretlen okokból) az egyik horim meghalt. 😢 A masik kb. 2 év múlva. 😢
A nyuszim viszont a mai napig megvan. Apa tisztítja; csak ritkán simogatom, meg foglalkozom vele, mert nemigen szereti ha fogdossák. Persze szeretem Őt. ❤ Most gondolom megfogalmazódik bennetek az a kerdes, hogy ha annyira szeretem és ha amúgy is en vagyok a gazdája, akkor miért nem en tisztitom. Azért, mert nagyon macerás a tisztítás+sok időt vesz igénybe (mert nagyon nagy a ketrece).
Hangsúlyoznám, hogy mindenegyes állatomnál azt mondtam, hogy en fogom őket takarítani, de ugye nem igy lett.
Most viszont megint szeretnék egy hörcsögöt. Csak nem tudom, hogyan mondjam meg a szüleimnek. MOST TÉNYLEG TAKARÍTANÁM!!! De gondolom már nem hinnék el nekem, hogy nem csak mondom. Pedig a mostani nyuszimon kívül csak azért nem gondoztam őket, mert kicsi voltam hozzá.
Hogyan kérdezzem meg a szüleimet a hörcsögről? Egyáltalán érdemes megkérdezni? Vagy már teljesen esélytelen?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Oké, de mint mar elmondtam: nincs jóban más nyulakkal. Es a masik ok pedig, hogy mar öreg, szóval ha most vennék neki egy társat, akk ha O meghal megint kene a másiknak venni egy újabb nyulat es igy tovább...
Meg sztem az új nyuszit meg is viselné a társa halála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!