Azt halottam, hogy az aranyhörcsög jobban "idomítható" mint a dzsungáriai. Ti mit gondoltok? Csak mert én egy dzsungáriait tudnékszerezni, és nem tudom, az mennyire "idomítható"
#2 vagyok
es sztem a dzsungariai cukibb is ❤
Én tapasztalt dzsungi gazdi vagyok. Most van egy aranyom. Abszolút nincs különbség. De ez hörinként eltér mert más a személyiségük.
Milyen idomítás? Nem kutyák! Kérlek... -.-"
Idomítás alatt azt értem, hogy bízzon bennem és ne féljen tőlem.
Ha kiveszem a ketrecből akkor ne féljen a kezemtől...
(bocsi lehet, hogy rosszul fogalmaztam az idomítás szóval.
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy van kutyám és nagyon jó trükköket tud...
És tudom, hogy mi a különbség egy kutya és egy hörcsög között
Valóban ha tenyésztőtől veszed,akkor nincsen okod félni, alapból kezes lesz, nincs nehéz dolgod olyankor.
Szerintem az aranyt könnyebb kézbe venni,mert hogy kicsit nagyobbak. De a dzsungit is lehet kézbe venni és kicsit simogatni.
hörcsöggel kapcsolatban az állatkereskedés nem állatkínzás, más állatokkal szemben.
Azt nem tagadom, hogy a tenyésztőtől szelídebb...
Bár nem is ez volt a téma.
Az értelmes válaszolóknak köszönöm
Nekem van mindkettő, arany és dzsungi is. Több is volt már. A dzsungáriai valamivel szerintem jobban tud ragaszkodni, ha sikerül megszelídíteni. de egyébként egyénfüggő, a hörcsögök sem egyformák.
Ha tenyésztőtől veszed, nagyobb eséllyel lesz kezes. A kereskedéseket meg ne támogasd, mert bizony a legtöbb ottani hörcsög beteg, ideggyenge, beltenyésztett, ált. nem választják szét a fiúkat és a lányokat sem, tehát a testvérek szaporodnak állandóan.. és akkor azt meg se említsem, hogy magányos állat és tilos együtt tartani őket.. egy helyre zsúfolnak egy csomó hörcsögöt.. a minimum méret 80x40 cm lenne. Negyed akkora sincs a legtöbb hely. Felszerelésekről nem is beszélve.. szóval igenis sajnos állatkínzásnak minősíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!