A fiú vagy a lány nyuszit érdemesebb ivatlanatítani?
Mindkettőt, de már a többiek leírták miért.
Szerintem egyszerűbb mindkettőt egyszerre ivartalanítani, de ha nincs rá keret,akkor persze lehet különböző hónapokban is.
A nőstényé általában drágább kicsivel.
Talán nektek ez normális, de nekem korántsem jó olvasni hogy a gazdik csak úgy mert nekik úgy jó ivartalanítják az állataikat! Képzeljétek magatokat az ő helyzetébe: te talán örülnél ha 10 éves korodban döntene az apád és csak mert neki így tetszik alapon elkülönítene a nemiszervedtől?
Szerintem ez beteges kínzása az állatoknak, mintha kasztrálnád szegényt!
Másrészről pedig ha nem akarod hogy szaporodjanak ne hagyd hogy együtt aludjanak, különítsd el őket egymástól éjszaka, vagy vállald a természet irányát ha már az állatot vállaltad. Szerinted nem cukik a kisnyulak? Ha már van pénzed műtétre biztos nem okozhat gondot egy-két plusz nyuszi a háznál, még ha plusz 10-20 is, legfeljebb később elajándékozod valakinek, mondjuk már nagyobb korában amikor nem szorul érzelmileg a szüleire.
Hihetetlen hogy mennyire nem gondolnak az emberek az állatokra miközben pont ők tartják és vállalták!!!
Nem sértegetés a célom de ez akkor is BETEGES!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!