Melyik tengerimalacot hozzam el?
2 hónapos nőstény 100%, hogy vemhes lesz. És nem biztos, hogy a szülés után akár ő, akár a kismalacai életben maradnak. (Sőt lehet, hogy a nőstény valójában hím - ha nem te ellenőrizted a nemi szervét, akkor nem tudhatod, hiszen ismerjük az állatkereskedők "kompetenciáját" ezen a téren...)
Én azért keresnék egy tenyésztőt a közelben. Ha Magyarországon, vagy a határon túl de közel vagy, akkor szerintem mégiscsak megkérdezhetnéd a malacvédőket, sokszor tudnak segíteni a szállításban. Az is lehet, hogy ideiglenesben van malac a környéketeken.
Sok sikert!
És a saját országodban nincs rágcsálómentés? Tenyésztők?
Ezt a mostani malacodat honnan kaptad?
Egyébként online eladós oldalakon, vagy Facebook csoportban is szoktak hirdetni olyan malacokat, akiket ilyen-olyan okból el kell ajándékozni, van közöttük pár olyan is, aki rendesen volt tartva, egynemű társ mellett. Én állatkereskedésből semmiképp se vennék, mert vagy vemhes vagy beteg, vagy mindkettő, és esélyes hogy rövid és drága élete lesz. De ez csak az én véleményem.
mindenképpen olyan kereskedésből vegyél, ahol nemek szerint külön vannak válogatva az állatok. én is tudom,hogy a legtöbb kereskedésben együtt tartják őket. de van elvétve 1-2 ahol figyelnek erre már.
mert tényleg megvan a rizikó,hogy vemhes nőstényt sikerül hazavinni.
ha megbízol a helyben ,akkor is inkább a fiatalabbat válaszd,az remélhetőleg még nem vemhes.
annak meg örülök,hogy nagy helyen tartod őket:)) ritkán látni ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!