Itthon csinaltunk a kis tengeri malacoknak kuckot és allandoan ragcsaljak foleg egesz ejjel azt hallani csak. Miert van ez? Hogy tudnam oket errol leszoktatni? Vagy valami megoldas! A kucko fábol van!
Valamiért szeretik ezt csinálni, nálunk papírból volt, és addig rágta a malac, amíg szét nem esett. Aranyosan, szimmetrikusan kiszélesítette magának a bejáratot. :)
Van egyéb más rágnivalójuk? (Attól még nem szoknak le róla, ha van, de hátha azt hiányolják.)
Elnézést a helyesírási hibáért: *mindig
Ja, még azt lefelejtettem, hogy ha nagyon zavar titeket, akkor tegyétek át őket másik helyiségbe.
Az én nagyobbik malacom is ezt csinálja éjjel.
Sajnos nem találtam más megoldást, így éjszakára ki szoktam venni a rágható dolgokat, csak a széna, a víz és a textil bújó marad bent. Reggel visszarakom.
Fogalmam sincs, miért csinálja, mert van előtte bőven széna meg víz, a társa is ott van...
A citromos kenőcsöt még régen próbáltam, sajnos nem jött be, imádják a savanyút, a Cebiont is kinyalogatják a tálból :D
A másik lehetőség, amit fentebb is írtak, hogy átrakod őket egy másik helyiségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!