Mért nem lehet kiscicákon bolhaölö nyakorvet használni? Azt irja 6 hónap alatt nem lehet, akkor milyen megoldás van?
Frontline spray-vel fújd le, az csak felületi kezelés, nem jut be a cica szervezetébe, így nem árt, de hatásos. A vakarózás egyébként mástól is lehet, lehet, hogy dokihoz kéne vinni, ha nem hat a (szakszerű!) bolhairtás.
Mondjuk nem értem, hogy mi a problémád, ha olyan nyakörvet veszel, ami nem jó bolhára, akkor miért csodálkozol, ha tényleg nem hat...?
Egyébként azért nem lehet használni ezeket a nyakörveket egy bizonyos kor előtt, mert a bennük lévő anyagok még sokat árthatnak egy fejlődő szervezetnek. Ez alatt ne azt értsd, hogy rögtön rosszul lesz, lehet, hogy csak később jön elő a probléma, és fogalmatok se lesz, hogy amiatt van. Nem viccből írják ám ezeket a figyelmeztetéseket.
szia! mindenhol lehet kapni bolhirtó port is. én is ilyen pici cicánál azt használtam.mintha egy babát hintőporoztam volna, egy nap alatt eltűntek a bolhák.
persze időnként ismételni kell.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!