Hogy folytassam a tengerimalacaim összeszoktatását? (tovább lent)
apát és fiát próbálom összeszoktatni.már tegnap is voltak kint együtt.
ma mikor megint kivettem őket, fél órára a végén már teljesen jóba voltak.Gondoltam akkor, egy kezrecbe teszem őket.el is voltak, a papa-malac csak egysze-egyszer berregett a kicsinek.Most viszont, kb. már fél órája újra folyamatosan meg akarja hágni, olyan a ketrec, hogy két ketrecet nyitottam egybe (átmeneti megoldás), és átugrással tudnak a másik ketrecbe jutni, nem kell nagyot ugraniuk, kényelmesen tudnak közlekedni. viszont, ahogy a kicsi menekül, át a másik ketrecbe, a nagy meg utána, már többször is ráugrott a kicsire, kergeti eszeveszetten. Most kivettem a kicsit, mert akkorát vonyított (gondolom fájdalmába). A popija is ilyen tiszta nedves. MOst is sír (itt van az ölemben) csak nem tudom, miért, vissza akar-e menni? Vagy a mamiját hívja? Mit csináljak, haggyam őket egy ketrecbe?A papa-malac is be van indulva (mert ő ott van most a ketrecbe) és ő is nyüszít, fel-alá futkos, ágaskodik. Segítseteklégyszíves!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__833586-ho.. ezt a kérdést is én írtam.
Két hím egyáltalán nem biztos, hogy valaha is összeszokik, sőt... a nőstények békésebbek, de felnőtt korban még az ő összeszoktatásuk is lutri.
Ha nagyon nem akar rendeződni a helyzet, én nem erőltetném a helyedben. A tengerimalacok nehezen tűrik a stresszt, a folyamatos atrocitásba akár bele is halhat a kismalac.
A nagy azért akarja meghágni, mert így érezteti vele a dominanciáját, vagy érzi rajta az anyamalac szagát.
Legyenek külön ketrecben, és csak egyenként engedd ki őket sétálni.
dehogy eszi meg!!!
olvass utána, elléskor ha kell a papa malac még segít is ha kell.(az más téma, h utána szexet akar:))
Szóval, nyugodtan szoktasd össze őket, előbb-utóbb minden rendben lesz.
A nagyobb hímhez bármilyen kismalacot raksz, kb 1 hétig biztos meg akarja hágni.
ja és annyit hogy ne tarts a közelükben kislányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!