A nyuszimmal mit játszak?
Először is kéne neki egy azonos nemű társ(vagy ha ellenkező nemű,akkor mindenképpen ivartalanított).
Másodszor is meg sokkal többet kéne kiengedni.
De én igazából a ketreces tartást sem tudom megérteni, szerintem állatkínzás.
Inkább keríts el egy nagyobb részt az egyik szobában és rendezd be nekik. Ha van több m2 területük,akkor a napi 1 óra kiengedés is jó.
De ha ketrecben tartod,akkor édeskevés.:(
És tényleg vegyél egy másik nyuszit mellé.:)
30-60 perc? Az semmi. Napi sok órát kellene kint lennie!
Ha van minimum 2 négyzetméter a ketrece, akkor minimum 5 órát kellene mellé kiengedni.
Társ kéne neki, társas állatok, ahogy már írták előttem és fejenként 2 négyzetméter. Amúgy nem kutya, nem nagyon lehet vele játszani. Nem is vágyik rá.
van egy elég nagy épület ahol semmit nem bir szét rágni és nem tud szökni az jó lenne neki ?
és plusz a ketrecet is oda raknám és abba is belemehetne?
A nyuszik általában el vannak EGYEDÜL fölös társ főleg ha foglalkozol vele és lehet ketrecben tartani csak legyen méretes,
játék fölösleges a ketrecbe mert tisztogatja magát és rágcsálgat lehet hogy csak ül és kuksol de neki ez jó
De ha nagyon játszani akarsz agilitizz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!