Mit csinaljak telen a nyuszimmal?
Az en nyuszim egy 8 honapos bak nyuszi es fajtaja miatt nagyobb testalkatu. Olyan helyrol kaptam ahol a nyuszik kintre voltak szoktatva ezert mi is kint tartjuk.
Azt szeretnem kerdezni hogy az oljat hogyan tudnam kicsit "teliesiteni"?
Az oljahoz eleg nagy kifuto tartozik ahol egesz nap tud szaladgalni tehat nem arrol van szo hogy telen egesz nap fagyoskodna az olban hanem folyamatosan mozogna.
En arra gondoltam hogy valamilyen anyaggal kibelelem meg a szalman kivul az oljat valakinek vmj otlet?
Minden valaszt elore is koszonok.
Az én nyulaim télen nyáron kint vannak és semmi bajuk sem lesz még a törpéknek sem. Adjál nekik ilyen kisállatkereskedésben kapható szénát.
Akkor sem lenne nagy baja, hogy ha nem csinálnál vele semmit télen
Ha kint van:
1. Be kell oltani a nyuszit
2. Ha megengedheted magadnak, vegyél mellé még egy nyuszit , egyrészt mert párban kell tartani, másrészt mert össze tudnak bújni.
3. Szerintem csinálj, vagy ha nem tudsz vegyél egy kis odút neki(k) és azt béleld ki.
Örülök hogy segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!