Miért szeretitek a csincsillát?
9 éve választhattam születésnapomra nyuszi, vadászgörény és csincsilla között. Az utóbbit választottam, mégpedig azért, mert számomra a csincsilla a legegzotikusabb, legszebb bundával rendelkező otthon tartott rágcsáló. Olyan, mintha a mókus, kenguru, egér, nyúl keveredése lenne. Nekik van a világon a legvastagabb bundájuk, nagyon édesek, ahogy forognak a homokban, ahogy egymáson alszanak, murisak, ahogy ugrándoznak, ahogy esznek, egyszóval tündérkék. :))
Ja, és ami nagyon lényeges. Akár 20 évig is élhetnek!!! Tovább él, mint a macska és a kutya, a legtöbb rágcsáló fele eddig sem él.
1. válaszolónak:
Nagyon szemét vagy!
A többiek válaszai tetszenek, aranyosak. Még írjatok! Köszönök minden választ, és a következőket előre is köszönöm. :)
Mert nagyon cuki!
6-án volt a 14.szülinapom,és kisállatot kértem rá.Sok ideje gondolkoztam rajta,hogy mi legyen(a hörim 2008.aug.19-én halt meg,nagyjából azóta:).Akartam már mindenfélét,egeret,nyulat,vadászgörényt,halat, degut,csincsillát,teknőst stb..Nagyon tetszettek a csincsillák,de úgy éreztem,nem ő az igazi.Végül egy vízitekit(pézsmateknőst) kaptam,egyáltalán nem bánom,nagyon szeretem őt,örülök,hogy mellette döntöttem:)
Amúgy ha nem teki,akkor biztos csincsilla lett volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!