Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Őszintén szólva semmi pénzért nem vásárolnék állatkereskedésből élő állatot.De ha mégis muszáj lenne,akkor olyan helyről venném ahol nemek szerint külön vannak válogatva.
Viszont ha már így alakult,vidd el dokihoz szerintem,ő majd tájékoztat róla,hogy tényleg vemhes -e, mekkorák már a picik,mit javasol.
Én inkább az ivartalanítást választanám,ha még nem túl nagyok a picik.
Nyilván ha már jövőhéten fialna akkorák,akkor nem lenne szívem 'elvetetni', de ha még kisebbek,akkor ivartalanítattnám.
Igazad van,hogy tuti beltenyészett kicsik vannak és az anyát is megviselné a szülés.
Mennyi idős a malacod? Én megkockáztatnám, hogy megszüli a kicsiket.
Nem hinném, hogy egy átlagos állatorvos vállalni fogja az ivartalanítást (sőt én a kezébe se adnám, csak olyannak aki egzotikus állatokra specializálódott és ért a tengerimalacokhoz! belőlük viszont kevés van). Eleve kicsi az állat, és ilyen kis testnél nagyon kockázatos ekkora hasi műtétet végeztetni. Nem véletlen, hogy a fiú tengerimalacokat szokták ivartalanítani a lány helyett, őket egyszerűbb műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!