Miért csattogtatja a tengerimalac a fogát?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 14:22
1/17 anonim válasza:
Azért mert a világ legkegyetlenebb állata. South park 13. évad
2/17 anonim válasza:
talán koptatja de lehet csak unatkozik vagy eszik
3/17 anonim válasza:
Az enyémek akkor csinálják ezt, ha megijednek valamitől, vagy akkor, ha meglátják a kezemben a salátát.
5/17 A kérdező kommentje:
Evéskor nem ilyen hangos és nem ennyire "zakatolásszerű". Van, amikor egész nap csinálja szinte folyamatosan, de máskor nem hallok ilyesmit. Figyeltem közben néhányszor, és általában el készült szunyókálni, amikor rákezdte :) Bár be kell valljam, néha már idegesítő egy kissé... Legtöbbször akkor hallom egyébként, amikor tanulni szeretnék, vagy nagyon agyalok valamin. Ilyenkor felváltva harapdálja a levegőt és rodeózik körbe-körbe :D
2010. máj. 2. 16:39
6/17 A kérdező kommentje:
Első
Igazad lehet, én is láttam a katasztrófát! :O Vajon segít, ha teszek rá szájkosarat? :D
2010. máj. 2. 16:41
7/17 anonim válasza:
Elösször is kérdezném, hogy egyedül van-e?
8/17 A kérdező kommentje:
Egyes-egyedül, igen.
2010. máj. 2. 19:43
9/17 krisztina24 válasza:
Nálunk is csattogtatják néha a fogaikat,általában akkor ha idegesek voltak,vagy féltek..illetve az elején hatalomharc is volt köztük :-)
10/17 A kérdező kommentje:
De mi válthat ki belőle idegességet? Hiszen csendben tanulok, senki nem zavarja a kis szőrgolyót, erre úgy elkezdi csattogtatni a fogait, mintha - 25 °C lenne és emiatt vacogna.
2010. máj. 4. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!