Tengerimalacot vettünk. Fontos kérdés lenne, szaporodással kapcsolatos?
Ha jól értem, akkor van egy nőstény és egy hím tengerimalacod, csak különböző fajtájúak.
Igen, így is lehet őket szaporítani. DE tisztában vagy te a szüléssel/vemhességgel járó közetkezményekkel? Biztos ki akarod tenni a nőstény malackád egy ilyennek? És ha a lánymalac már egy évnél idősebb, éés még nem szült (egy éves kora előtt) akor már nem is tud, mert a csontjai összefortak, és nem rugalmasak (vagy vmi ilyesmi)
Itt egy nagyon jó oldal: ebből mindent megtudsz. : [link] [link]
(remélem meggondolod magad!)
Na, ezeket jól belinkelted.. :)
Igen, ebből tuti kismalacok lesznek előbb-utóbb. De! Tudod a korukat? Ne tedd össze őket se túl korán se túl későn. És első ellésnél bizony van esély nem túl szívderítő élményre. Szerintem se tenyéssz malacokat, a kérdésből látszik, hogy egyáltalán nem értesz hozzájuk, pedig igenis sok szakértelem kell, ha ilyesmi akarsz kezdeni.
Én is úgy tudom, hogy ha 1 éves a nőstény tengerimalac, akkor már a szülés elég veszélyes...Nekem is volt, 2x fialt, a 3. fialásnál a kölykei halva születtek, ő pedig pár nap múlva valószínűleg vérmérgezésben elpusztult:'(
Ha nem egyforma fajta tengerimalacok, akkor is lehetnek kölykeik persze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!