Tengerimalac tartása?
Én hetente egyszer, max. kétszer takarítottam.
"Szaga" van, mint minden állatnak. De ezt te nem fogod érezni, mert megszokod. Viszont, aki belép a szobádba, az fogja. Nem arra kell gondolni, hogy büdös, de minden állatnak van egy jellegzetes szaga.
Heti 2 azért szerintem ajánlott, úgy 3-4 naponta, max. 5. Különben büdösek lesznek, és különféle fertőzéseket is könnyebben szednek össze.
(Régen én is heti egyszer takarítottam, egészen addig, amíg az egyik malacom nem kapott fülgyulladást... amiről azt olvastam, hogy a nedves alomtól simán összeszedheti. Akkor jól elszégyelltem magam, és azóta kb. 3-4 naponta kiszedem alóluk a használt forgácsot, heti 1* pedig lemosom a ketrecet és a kellékeket.)
ketrec nagyságától függ a takarítás, de persze minél többször annál jobb:)
szerintem nincs szaguk, max a szénának és a forgácsnak lehet egy kicsi...
Egyáltalán nem büdik. A forgács és széna illatot lehet érezni én mind a kettőt nagyon szeretem. A malackáknak is ilyen illata van mert átveszi. Amikor fehér répát eszik akkor a szájánál olyan azt szoktam szagolgatni jaaj annyira jó XDXD
És olyan 3-4napota kell takarítani szóval jaja jó lesz úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!