Ki szeretném venni a hörcsögömet a helyéről. Ti hogy szoktátok? Bővebben lent
kaptam egy törpe hörit.szeretném kivenni a helyéről, de félek,hogy rögtön befutna a szekrény mögé, elég gyorsnak tűnik.
ti hogy szoktátok kivenni a hörcsögötöket játszani?
arra gondoltam,hogy valahogy elbarikádoznék egy részt neki a szobámban,hogy ne tudjon megszökni.
mivel csináljam?
sajnos nincs olyan helyiség a házban,ahol nem kéne félnem,hogy befut valami mögé és nem tudom kiszedni.
köszönöm szépen a választ!
:) meg is rendeltem :)
folyosónk sajnos nincs:(
Hát a hörcsög látja a kezed.Ha felülről érkezik megijed.Ha pedig alulról akkor talán még bele is mászik.
ha magas helyen tartod vagy pl játszol vele akkor tegyél oda egy paplant vagy ilyesmit ami fogja a becsapódást.
És mindig figyelj a duzzanatra ha olyat látsz már csak 1-2 hete lehet hátra mert az egy betegség. Nekem még régen... a barátom szegényt kikatapultálta és szegény beverte a fejét a plafonba. De egyszer volt már az is hogy leugrott a kb másfél méteres falról és szegény egy ideig nem mozgott,elájult. :(
utolsó az a baj,hogy terráriumban van és csak felülről tudok hozzá benyúlni.
egyébként megérkezett a csomag és nagyon jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!