Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meddig él egy patkány? És...

Meddig él egy patkány? És hogy kell őket tartani?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy patkányt tartani a garázsban, ketrecben lenne és szeretnék neki csinálni egy jókis kuckót.

Milyen igényei vannak egy patkánynak és egyáltalán mennyibe kerül egy patkány az állatkereskedésekben?

2010. ápr. 24. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

r:....hadj meg te m..cs...os állatkínzó.le tudnálak ok@dni te büd**s sz*rh@zi.

a patkányok az egyik legjobb állatok ne merd őket a szádra venni.és az előttem válaszolónak igaza van.marha okos lehetsz, és szép hogy ilyen h*lye családban élsz.

2012. dec. 1. 15:40
 12/12 Bajer ***** válasza:
43%
Addig él amíg én csapdába ejtem. Amikor elkapom, fél másodperc sem kell és megdöglik mint annak a rendje. Úgy kell őket tartani, hogy a legjobb patkányokká váljanak. Ugyanis a legjobb patkány a hulla patkány. Ez természetesen csak a vadon élő, mérhetetlen hatalmas károkat okozó patkányora vonatkozik. Ja és nem kell a véleményem miatt kiverni a hisztit, én már akkor is csak így bánok el ezekkel az élősködő kis tetvekkel, ha a fene fenét eszik is.
2018. júl. 28. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!