Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A sünim állandóan felmászik a...

A sünim állandóan felmászik a ketrece oldalára és leesik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma hoztunk el egy hat hetes süni kislányt. Ketrecet vettem neki, mert az volt a legnagyobb, majdnem egy négyzetmétere van mozogni. Nappal nem volt semmi gond, jól elvolt, de most folyamatosan felmászik az oldalán és nem tud visszamászni és leesik. Puha forgács van neki, de nagyon féltem, hogy ne essen baja.

Akinek volt hasonló problémája, mi a megoldás?

Vegyek terráriumot? Vagy valahogy akadályozzam meg, hogy felmásszon? Esetleg majd megszokja és abbahagyja?

Segítsetek, tényleg nagyon nagyon aggódom.

2016. szept. 19. 00:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de csórika 1 nm.. Járkálhat? Eltudod-e képzelni mekkora területeket járkálnak be egy-egy portyánál?

Borzalmas amikor egy vadállatot ketrecbe tartanak. Miért kell ez neked? Én inkább ezen aggódnék.

2016. szept. 21. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Remélem törpesünről van szó... Az enyém akkor szokott állandóan felmászni és leesni amikor éhes. Általában estefelé.
2016. okt. 31. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!