A sünim állandóan felmászik a ketrece oldalára és leesik. Mit tegyek?
Ma hoztunk el egy hat hetes süni kislányt. Ketrecet vettem neki, mert az volt a legnagyobb, majdnem egy négyzetmétere van mozogni. Nappal nem volt semmi gond, jól elvolt, de most folyamatosan felmászik az oldalán és nem tud visszamászni és leesik. Puha forgács van neki, de nagyon féltem, hogy ne essen baja.
Akinek volt hasonló problémája, mi a megoldás?
Vegyek terráriumot? Vagy valahogy akadályozzam meg, hogy felmásszon? Esetleg majd megszokja és abbahagyja?
Segítsetek, tényleg nagyon nagyon aggódom.
Tudom, hogy butaság volt a ketrec, de elég magasan kezdődtek a rácsok, azt hittem nem fogja felérni, szerettem volna ha jó sok helye van és nyáron nincs nagyon melege. De hát ez van, ma bevonom plexivel az alsó részt amíg nem tudok neki terráriumot szerezni ilyen nagy méretben. Kereke még nincs, mert azt mondták, hogy csak az két hónapos kortól kaphat és akkor is fokozatosan szoktassam hozzá.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, a 3#nak írtam, hogy a kerék hülyeség 6 hetesen.
Kérdező : próbáld eladni a ketrecet. Terráriumot találsz olcsóbban használtan. De akár méretre is csináltathatsz, így minden rendelkezésre álló helyet kihasználsz.. Ugyanúgy szellőzik. És inkább télen kell figyelni a hőre, nem nyáron. Nagyon érzékeny a hidegre, bele is halhat,ha téli álomba merül a hideg miatt.
Ó, te jó ég. Általában nincs nagyon hideg nálunk de még olyan picur, egyszerűen mindentől féltem, szóval majd erre is figyelek.
igen, én is a terrárium csináltatásra gondoltam, már fel is hívtam egy boltot de még két hét kell, addig plexi lesz.
Nagyon nagyon hasznosak voltak a válaszaid, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!