Az normális ha a nyuszim naponta kb.2 liter vizet iszik meg?
Figyelt kérdés
Nem nagyon kap zöldséget meg ilyesmiket.Mért iszik ennyit? Valami betegsége van?(8 hónapos nőstény)2016. szept. 17. 11:52
11/48 anonim válasza:
Ez elég nagy baj.. persze, van 10 éves nyúl is, ami szörnyű körülmények között él meg olyan is, ami mindenben a legjobbat kapja és 1 évesen elpusztul. Kivételek mindig akadnak. De vannak statisztikák, amik átlagot mutatnak. Ebből pl leszűrhető, hogy a tápot és szénát meg kevés zöldségfélét evő nyuszik átlag életkora 5 év, míg a tápmentes, helyesen tartott, javarészt friss zöldet (nem zöldség, hanem mezei zöld) evő nyuszik átlag életkora 8 év.
12/48 A kérdező kommentje:
Bla-bla-bla
2016. szept. 17. 14:28
13/48 anonim válasza:
Minek kérdezel, ha nem érdekel a válasz és nem fogadod meg a jó tanácsokat?
14/48 A kérdező kommentje:
Ezek nem tanácsok, hanem sértegetések, és kioktatások.Utolsó, meg ennyi erővel minden kérdésre rá lehet fogni hogy ,,kamu kérdés".Minek tölteném akkor vele az időmet, és foglalkoznék a sértegető válaszokkal?
2016. szept. 17. 14:38
15/48 anonim válasza:
Szerintem nem volt sértegetés, hogy ha nem kap zöldet, megbetegszik. Ez az igazság, amit talán nem tudsz, ezért szóltunk jó szándékkal. Az más kérdés, hogy te sértegeésned tekinted...
16/48 anonim válasza:
Nem olvastam el a hosszas vitákat, de szerintem semmiképp sem normális. Vidd dokihoz, lehet valami endokrinológiai baja is akár.
17/48 A kérdező kommentje:
Köszi utoldó.Végre egy normális válasz
2016. szept. 17. 16:28
18/48 anonim válasza:
Tényleg nem kioktatni akarlak, tényleg nem. De, nagyon kérlek, olvass utána, hogy mik a vadon élő nyuszik fő táplálékforrásai. Meg fogja köszönni az állatkád.
A stílusod pedig egész egyszerűen borzasztó. Azért mondják ezeket az emberek, mert jót akarnak a nyuszinak, melletted pedig szenved, kínzod őt. Ha szereted, nem teszel ilyet.
19/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Már mindenkitől megkaptam.És fogalmatok sincs mért nem kap zöldségeket.Nem azért mert kínzom.Jót akarok neki.
2016. szept. 17. 16:32
20/48 anonim válasza:
Amúgy ha már itt tartunk, nekem anno boldog 10 évet élt a torpenyulam mindenféle zöldség nélkül, szenan és tenyesztoi nyultapon.
Üdv: egy allatorvos hallgato
Amúgy endokrinopathian kívül lehet még valami hohaztartasbeli zavar, vagy csak szimplán melege van, meg ilyenekkel tudnám magam kiegesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!