Normális ha a 3hónapos kuvasz kutyám naponta kb.4-5ször
is kakil?
Figyelt kérdés
Brit Premium Junior Large-ot eszik reggel és este,a tápon lévő ajánlott mennyiséget.Mellé virslit,sajtot szokott kapni jutalomfalatként,amikor tanítgatom.
Az a 4-5 alkalomnyi kaki elég rendes mennyiség szokott lenni,tehát nem csak egy kevéske.Ez normális?Lehet,hogy attól van,hogy még nagyon kölyök?Mit tudnék csinálni?Már vettem egy 15kg-s zsákot a Britből,így nem szeretnék más tápra váltani.:(
2014. máj. 31. 20:06
1/10 anonim válasza:
Az soha nem jó, ha sokszor és nagyokat kakil. Azt jelenti, hogy nem tudja feldolgozni a szervezete a táplálékot. Etess hússal, ha teheted, sokkal egészségesebb mint bármilyen táp.
2014. máj. 31. 20:08
2/10 anonim válasza:
Az állatoknak amúgy is gyorsabb az anyagcseréje, az nem baj hogy sokszor kakil. Az inkább baj, hogy nagy adagot.
:S
2014. máj. 31. 20:09
3/10 A kérdező kommentje:
Nem mondanám,hogy nagyon nagyot,de nem is kifejezetten kicsit.Inkább normális mennyiséget,csak napi 4-5ször is.:(
Nyersezni szeretnék majd vele,csak még nagyon kicsi,és a szüleim az 5-6hónapos kora előtt nem engedik nekem.:( Plusz már megvettük a tápot.:(
2014. máj. 31. 20:20
4/10 anonim válasza:
Az én kutyám is ennyit kakilt, és kakil a mai napig is, most egy éves két hónapos.
2014. máj. 31. 20:27
5/10 anonim válasza:
Nem minden kutyánál válik be minden táp.Ilyen esetben érdemes mást megpróbálni.
2014. máj. 31. 21:22
6/10 anonim válasza:
Az én kutyáim mindig húst ettek, kis koruktól kezdve. Már anyatej mellett is, kb. 3-4 hetesen kóstolgatták a húst, 8-9 hetes koruk után pedig már csak azt kaptak.
2014. máj. 31. 21:37
7/10 anonim válasza:
Kölyöknél még naponta többször is lehet,ha normál állagú nincs gond.
2014. máj. 31. 22:04
8/10 anonim válasza:
Hiába jónak van ajánlva egy táp, attól még a te kutyádnak lehet, nem megfelelő valamelyik alkotó eleme. Keresned kell másik tápot neki. Nem a napi széklet száma miatt, hanem a mennyisége miatt.A 15 kilós Brit úgyis hamar el fog fogyni. Annyit még megpróbálhatsz, hogy napi 3x-ra osztod el az adagját.
2014. máj. 31. 23:40
9/10 anonim válasza:
3 hónapos kölyöknél szerintem normális. Az én kuvaszomnál is ez volt, szintén tápot evett/eszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!