A tengerimalacom párja meghalt ma és nem tudom a másik mit reagál?
Kedves első kommentelő csak te segítettél a kommentelők között ezért neked megköszönöm a segítséged ! :)
Kedves ,pontosabban nem kedves többi válaszoló !
Elismerem hibáztam jó beszerzés alatt van egy nagy ketrec és utána egy hím fél év körüli mali.
Tudjátok én BEISMEREM HOGY HIBÁZTAM, ellenbe veletek akik segitség helyett hánytak bolhát ,és sok minden mást a fejemre. Ugyanis ez az oldal arra való hogy emberek kérdéseket tegyenek fel és NORMÁLISAN válaszoljanak rá emberek, legalábbis a többség ezt várja el... vagy esetleg segítséget kérjenek ,és kapjanak az emberek .
Úgy gondolm pl a második kommentáló:
,,Úr Isten, dupla ekkora hely kellene 2 malackának és ne szaporíts. Ez kimeríti az állatkínzás fogalmát. Gratulálok! A szüleidnek is!"
Te kedves 2-es nem hibáztál soha az életbe . Nem neked és a többi kommentálónak ember feletti képességed van amitől nem hibázol.
Mekkora volt az első tengerimalacod helye 2-es úgy őszintén válaszolj ! Gondolom tökéletes ,mert te TÖKÉLETES VAGY !!!!!!!! Vagy nem ??? És ez a többi kommentálóra is vonatkozik akik nem segítettek !!!!
Mert én Segítséget kértem . Nem ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!