Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Segítség! NIncs másik ketrecem...

Segítség! NIncs másik ketrecem, ezért kartondobozba tettem a másik tengerimalacom, mert a nostény vemhes lett.1hétre megyek el. Addig kibírja?

Figyelt kérdés
normális válaszokat légyszi!:(

2013. júl. 15. 09:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kibírni kibírja, csak nem lesz benne amikor visszajössz. A tengerimalac rágcsáló és 1 hét alatt simán kirágja a kartont.
2013. júl. 15. 09:31
 2/12 Salx Narval ***** válasza:
A sarokig sem érsz és kirágja magát, ha úgy tartja kedve. Meg kellene erősíteni az oldalakat valami keményebb lemezzel. Kérd apukád, vagy felnőtt segítségét.
2013. júl. 15. 09:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Még az is jobb, ha vesztek egy nagy lavórt vagy valami műanyag ládát (bár elvileg azt is kirághatja). Nem tudom, egy ketrec mennyi, de ilyesmit már ezer forint alatt is lehet venni.

De senki nem tud elszaladni egy ketrecért mielőtt mész? Vagy nincs senkinek kölcsön?

2013. júl. 15. 09:48
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
A kartont kirágja. Egy nagy magas falú lavór is megtenné, ha beborítod csibehálóval.
2013. júl. 15. 12:25
 5/12 A kérdező kommentje:
a szuleim abszolut nem segitenek..és hogyha teszem ot egy kis ládába,azt oldalt megerositemkartonnal,meg alatta és jol odaragasztom?meg esetleg halot tennék koré..
2013. júl. 15. 21:19
 6/12 Salx Narval ***** válasza:
A Malackákat nem tartja vissza sem a karton, sem a háló, hacsak nem drótháló. Minél kisebb és barátságtalanabb a hely, annál inkább szabadulni próbál. Lehetőleg a lakás két legtávolabbi pontjára tedd egymástól a két állatot és csukd be az ajtókat is, ha érzi a másik szagát biztos, hogy megpróbál odajutni. Olyan anyag kell ketrecnek amit nem, vagy csak nehezen tud átrágni, minél nagyobb a hely annál valószínűbb, hogy jól érzi magát és nem próbálkozik. A csibeháló hatásos és olcsó megoldás lehet, de felnőtt segítsége nélkül nem hiszem, hogy megtudod csinálni. Ha volna egy gyerek fürdőkád valahol a rokonságban, most jó szolgálatot tehetne, érdeklődhetsz a szomszédságban is. Ha kaposvári vagy, tudok kölcsönözni egy nagy üvegakváriumot, vagy babakádat és rácsot is.
2013. júl. 16. 00:59
 7/12 Salx Narval ***** válasza:
Egy tipp ideiglenes ketrecnek, ha apud mégis segítene. Egy használaton kívüli asztalt lapjával lefelé a földre tesztek és a lábai köré tekeritek a hálót, a tetejére is érdemes tenni. Egy ügyes ember 1óra alatt simán megcsinálja és utólag hamar szétszedhető.
2013. júl. 16. 01:08
 8/12 anonim válasza:
szerintem is kirágja magát. valami magasabb oldalú műanyag ládátok nincsen?? abba szerintem ellene. csak majd a tetejére valami kerítés szerű valamit tegyél nehogy ki ugorjon :)
2013. júl. 16. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Szia!Nem kell külön tenned!Nyugodtan maradhat a másikkal.Csak mikor szül vedd ki a hímet mert szülés után 1 órával már párosodik!És tuti megijedt szegény,rakd vissza a megszokott helyére(akár el is vetélhet)!!!!
2013. júl. 16. 15:17
 10/12 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a válaszokat és az ajánlatot is,de végre sikerult megoldani,és én hamarabb hazajottem mamámtol.szereztem egy ládát,oldalt kibéleltem kartonnal,tettem bele forgácsot,itatot,etetotálat,és jo sok szénát,most azt élvezi a malac,hogy alatta bujkál és ott pihen:D:)az anyuka marad a megszokott helyén,hogy nyugodt lehessen és reméljuk rendben végbemegy a szulés és egészséges kicsiknek orulhetunk:)
2013. júl. 17. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!