Mi az oka annak ha két hörcsög nem párosodik?
Mocskos szaporító némber! Van elég beltenyészetes,beteg,idegbeteg hörcsög! Akaszd fel magad!
MOCSKOS SZAPORÍTÓ! SEMMIT NEM TUDSZ EZEKRŐL AZ ÁLLATOKTÓL!!!
Sziasztok!
Elösszőr is azt szeretném kérdezni hogy : Miért ti jobban tudjátok?
Másodszor én nem a pénzért szeretnék szaporítani hanem mert én szeretnék kis hörcsögöt és csak egy almot.
És mit gondoltok a házi és a ház körüli állatok 80% hogy jön a világra? Nem párválasztásból, természetes úton az bisztos. Esetleg vegetániárus valamelyikőtök? Mert hogy az összes húst amit megesztek az mind igy lesz. Megszületik felhízlalják majd 2 évesen levágják Bizony.
Édes Istenem a sok városi aki nem tud semmiről!
Tisztelet a kivételnek
Első vagyok
Igen én okosabb vagyok mint te. Én nem teszek össze csak úgy beltenyészetes hörcsögöket,hogy aztán még fogyatékosabb utódai legyenek. ÉLETEKET TESZEL TÖNKRE! MERT A TENYÉSZTÉS SOKKAL MEGFONTOLTABB DOLGOKAT IGÉNYEL. TE MÉG TARTÓNAK SE LENBÉL JÓ,NEMHOGY TENYÉSZTŐNEK! MOCSKOS SZAPORÍTÓ! A TENYÉSZTÉS A GONDOS KIVÁLASZTÁSRÓL SZÓL! ISZONYAT BÉNA VAGY,HA KÉT HÖRCSÖG NÉMET SE TUDOD MEGKÜLÖNBÖZTETNI!!!
Hogy jön ide az állatok levágása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!