Szét tudná-e rágni a műanyag ketrecet a hörcsög?
Egyszer már volt törpe hörcsögöm és most szeretnék egyet újra. Mielőtt vennék egyet, szeretném elkészíteni a ketrecet. Rengeteg videót láttam a youtubeon, hogy műanyag tároló dobozokból készítenek nagyon ötletes ketreceket. Szét tudna egy ilyet rágni egy dzsungáriai törpehörcsög?
https://www.youtube.com/watch?v=etlwlUj_rog
Mekkora műanyag tárolód van?
Amúgy szétrágná simán.
Ekkora baromságot! EMBER! NEM TUDJA!
Nekem 10 évig 6 hörcsögöm volt (természetesen külön) mindegyik 60•40 -es tárolódobozban(fedél nélkül természetesen.) NEM TUDJA! BAROMSÁG!
Arany,törpehörcsögöm is volt. Ennél röhejesebbet nem hallottam...
(kiegészítő információ:
Törpehörcsög MINIMUM helye: 50•40 cm
Törpehörcsög MINIMUM kerék átmérője: 18-20 cm)
Nem tudja, ha nem fér hozzá az oldalához. Ha hozzáfér, akkor szét tudná.. de egy ilyen dobozban, ha a teteje rácsos (vagy ha elég magas, nem kell semmi rá) nyilván nem fog hozzáférni és nem tudja rágni. Az oldalára ne csinálj rácsot, mint a videóban.
80x50 cm-es helyet nem ajánlanék törpehörcsögnek sem, még az is elég kicsi, ha minden kellő felszerelést beteszel.
Nem tudja...
Nekem Ikeás SAMLA dobozom volt.
Nem tudja. Pedig az alján van egy kis kiemelkedés. Egyszerűen nem tudja.
Rágáskor fogkoptatót javaslunk,de nmigazán haszálják.
Lépj be a Hörcsög Imádók:) nevű Facebookos csoportba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!