Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen ház kell egy törpehörin...

Milyen ház kell egy törpehörinek? Nemrég kaptam, előtte vettem egy ketrecet, amihez járt ház, viszont van neki műanyag alja, így nem tudja belefúrni magát a forgácsba, ez baj?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 01:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Hmm szerintem azért egy kicsit zavarhatja,nem tudod levágni ? Vagy fából eszkábálsz neki egyet
2014. dec. 27. 02:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Levágni nem tudom sajnos, de talán veszek neki egy alj nélkülit majd. Bár ebbe a házba is tettem be neki forgácsot, de az gondolom nem annyira jó, mintha tényleg betudná magát fúrni a forgácsba.
2014. dec. 27. 03:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a hörimnek ilyen puha höriknek való "ágyat" szoktam berakni a házaiba. A legtöbb kisállat kereskedésben már láttam, de akár a Tesco-ba vagy Auchan-ba is megtalálható.

[link]

De a kérdésre válaszolva: höriknek vagy egereknek való jó nekik. Mi ilyeneket használunk, nagyon szereti felmászni a tetejére, csak ajánlani tudom

[link]

[link]

2014. dec. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!