Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A Csincsilla szereti ha...

Maya Bunnyheart kérdése:

A Csincsilla szereti ha sétálni viszik? És az enyém normális csincsillamértékkel?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos csincsillám akinek van egy hámja és egy flexi póráza. Ki szoktam vinni amikor jó idő van egy nagy füves területre ahol el szoktam engedni csak a hám marad rajta pont mint a kutyákon. Nagyon okos mert ha szólok neki akkor visszajön hozzám. A földről semmit sem szed fel, kint enni csak úgy hajlandó ha én megkóstolom a kajáját ami ilyenkor alma vagy répa szokott lenni, mert tudom ha sokat ugrál akkor rosszul lesz ami nem szép látvány. Ennyi lenne a kérdés.

2016. aug. 22. 13:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat de nem kérek többet.

Utolsó válaszolónak: Először nem mertem volna megpróbálkozni kettővel ezért vettem egyet és hamarosan jön neki a barátja aki szintén fiú lesz. :)

2016. aug. 23. 09:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,semmi baja nem lesz heti egy szelet almáról,vagy répától!!!Fontos,hogy széna és táplálkozás legyen mindíg előtte,ahogy írtad is!De ahogy nekünk sem egészséges nagyon sok minden,mégis esszük,így az alma néha nekik sem árt.Kövezzetek még,de az enyémek kapnak mazsolát is,minden nap 1-1 szemét.Répát csak azért nem,mert nem szeretik.A degu az,ami kapásból cukorbeteg,kísérleti céllal tenyésztették.Ne keverjük a két állatot!Heti 1-2 nasitól semmi baja!Itt is ugyanaz megy mint a facebook csoportokban.Gratulálok!6-os voltam..
2016. aug. 23. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

* széna és táp legyen előtte

*1-1 szemet kapnak

Bocsi,a telefon mást ír,mint én. :)

2016. aug. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!