Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek ha nagyon szeretnék...

Mit tegyek ha nagyon szeretnék kisállatot de apukám szerint nem való házba?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kis rágcsálót magam mellé de nem engedi az apukám. minden kifogást megcáfolok amit mond de ő akkor is azt mondja hogy nem való házba állat. lehet hogy dedós vagy butaság de már nagyon unatkozom itthon egyedül érzem magam és mióta az eszemet tudom szeretnék állatot. semmi akadálya nem lenne. már többször is tettem fel ilyen kérdést különböző oldalakra de semmi nem használt és most ismét itt a gondolat. Szeretném tudni hogy hogyan vehetném rá vagy pedig hogyan szabadulhatnék meg a gondolattól hogy kell. köszönöm a válaszokat :)

2016. aug. 18. 17:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen de a költségekkel nem lenne baj mert már beszéltünk róla és mondták hogy megérdemelném mert mindent én csinálok itthon. de nem engedi mert már kértem rengetegszer. azért köszönöm szépen mindenkinek!!!!!
2016. aug. 19. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire érzékeny a rágcsálószagra, akkor nem tudsz mit csinálni sajnos :( Lehet érvelni, hogy nem büdös, ha valakinek érzékenyebb az orra, akkor nem tudja elviselni.
2016. aug. 19. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
"nem való házba állat" áh igen, mert a hörcsög, a tengerimalac, a házipatkány a kritikán aluli immunrendszerével és a hüllők ANNYIRA kinti tartásra valók.... bazzeg ne. Ezt ne. Apád nagyon nem akarja ha ilyen baromságokat összehord.
2016. aug. 19. 18:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem érzékeny a szagra egyszerűen csak makacs és akárki akármit mond nem hiszi el és nem bízik bennem(de csak ebben a témában amugy nagyon engedékeny es jó apa) eddig mindenki ellene volt de o akkor sem hiszi el. De nem is lehet mit tenni ha o nem engedi köszönöm mindenkinek hogy próbáltátok segiteni úgy tűnik ez nem jön össze.
2016. aug. 19. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!