Mit kêne tudnom rôla?
Figyelt kérdés
A kisállat boltban láttam egy törpe môkust ês teljesen beleszerelmesedtem ês megszeretnêm tartani :) szôval ezek lennênek a kêrdêseim :
Hány êvig êl?
Kiszabad engedni a lakásban?
Mekkora ketrec kêne neki?
Mit eszik?
Tud kötôdni az emberhez?
2016. aug. 15. 10:06
1/5 anonim válasza:
- Hány évig él?
- 2-3.
- Ki szabad engedni a lakásban?
- Igen, ha nem gond, hogy összepiszkítja.
- Mekkora ketrec kéne neki?
- Nem lenne szabad ketrecben tartani, de mivel ez úgysem érdekel, egy 50x100 cm alapterületű már megteszi.
- Mit eszik?
- Magvakat, esetleg bogarakat.
- Tud kötődni az emberhez?
- Nem.
2/5 anonim válasza:
Igen cuki meg minden, de neki egy kínzás lenne egy ketrecbe bezárva élni.Legjobb lenne ha a lakásban szabadon lenne engedve de kárt csinálna, éshát igen odapiszkolna.Viszont a törpemókusnak is több fajtája van, úgyhogy a pontos adatokat csak úgy tudom megmondani.Van ami 3, van ami 8 évig él.Nem mindegy.Csíkosfarkú?
3/5 anonim válasza:
TENYÉSZTŐ! Tenyésztőtől szerezz be! Akkor több ideig él. És nagyon-nagyon alaposan olvass el a tartásáról MINDENT!
Ez alatt pedig nem a Wikipédiát értem. Hanem egy speciális oldalt
4/5 A kérdező kommentje:
Igen csíkosfarkú
2016. aug. 18. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!