Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek nem lesz baj? Ki...

Szerintetek nem lesz baj? Ki fognak jönni egymással?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy van egy 5 hónapos törpenyuszim.Szülinapomra (szept.7) egy társat kérek neki.A nyuszi valószínűleg kicsi lesz, 6-8 hetes.A nyuszim elég önző típus és félek bántani fogja a kicsit.Amúgy lány nyuszi, és a kicsi is az lenne.Olvastam az összeszoktatásról a nyuszinfón.Ott azt írják bármikor lehet társat venni mellé.Szerintetek nem fogja a nagy bántani a kicsit?

Előre is köszönöm a válaszokat.Légyszi írjatok!

2016. aug. 7. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
fiu vagy lany nyuszirol van szo?
2016. aug. 7. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Lányról.Leírtam már
2016. aug. 7. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
A nyuszi jellemétől függ. Nekem is mindig nyuszilány párosaim voltak. Többnyire nagyhoz (1 év felettihez) jött pár hetes kicsi. Nyilván az elején kissé veszekedtek, de aztán minden oké lett, imádták és imádják egymást, boldogok. A lényeg a helyes összeszoktatás, ez a kulcsa a dolognak. Semleges helyen történjen és ne fokozatosan, hanem egyből kerüljenek össze és hagyd, hogy lerendezzék a rangot. Van hogy 1 nap, van hogy egy hónap, de hagyni kell.
2016. aug. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!