Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A töpehörcsögöknek le kell...

A töpehörcsögöknek le kell vágni a körmét?

Figyelt kérdés
Rákerestem ilyen kérdésre, és azt írták, hogy nem kell, mert lekoptatja magának. De az enyémnek nagyon hosszú, nem veszem észre, hogy koptatná, pedig lenne min (szerintem a kókuszhéj alkalmas erre, vagy nem?) Szóval: van aki levágja? És ha igen, hogy? Az én hörim nem hagyja, és nem akarom túl erősen megszorítani, nehogy fájjon.
2010. ápr. 18. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
jézus milyen kérdés ez. vidd el egy manikűröshöz.
2010. ápr. 18. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon hosszúra nő neki, akkor vidd el állatorvoshoz és majd ő levágja neki!Te inkább neállj neki levágni, mert hátha nagyon levágod!
2010. ápr. 18. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
jah meg a fejüket is -.-
2010. ápr. 18. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja meg a lábukat is egyenként és utánna megenni őket tod milyen finom?,(Y)...^^. Istenem szánalom ez a kérdés...
2010. ápr. 18. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért szánalom a kérdés? Te vagy szánalom, aki ezt írtad, te nagy tudású. u_u

Igen, ha nem tudja lekoptatni, le kell vágni. Van, ahol az állatkereskedésbe is beviheted, mert ott is levágják, vagy az állatorvos. Ha ügyes vagy, és közben lefoglalod valami falattal, te is le tudod egy babaollóval, ami jó éles.

2010. ápr. 18. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezért kell nagyobb terráriumban tartani, amiben van homok, és kövek, hogy kopjon a karma. Ennél már csak az akaszt ki jobban, amikor állatorvoshoz viszik a nyulat, mert túlnőtt a foga. -_-"
2010. ápr. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!