Két hörcsögöt lehet együtt tartani?
Figyelt kérdés
Húgom kapott két hörcsögöt (mert ha nem hozta volna el, akkor elengedték volna a szabadba, azt meg nem hagytuk.) Na szóval hozott két hörcsögöt, és betettük őket egy dobozba (nem tudják kirágni). Még nagyon picik, kb 1 hónaposak lehetnek. Azt hallodtam, hogy ha nőnek össze fognak verekedni, és ezt én nem szeretném. Ez tényleg igaz? Egyébként a két hörcsög testvérek egyik fiu, másik lány..2010. ápr. 16. 17:36
1/4 anonim válasza:
ige, nekünk két nőstény volt együtt, összeverekedtek és az egyik meghalt:(
amugy ha nem szeretnétek kishörcsögöt - meg történhet, nekünk is volt ilyen:D- akkor jobb, ha különrakjátok őket.
a fiú höri nálunk a terhes nőstényhörit is bántotta:(
Sok szerencsét!:)
2/4 anonim válasza:
Szia. Igen össze fognak verekedni később hiába testvérek. Általában a nőstény kezdi illetve a nőstény hörcsögök nagyobbak is. Amúgy meg vigyázz mert két hónapos koruk körül kezdenek ivaréretté válni és nem tesz jót a lány hörinek ha ilyen hamar terhes lesz. Mindenképp külön kell tartani őket. Ha egyéb kérdésed van írj privátot :)
3/4 anonim válasza:
Össze fognak verekedni! Nekem is volt kettő együtt! Nem bírták elviselni egymást! Az erősebb sajnos képes véresre marni, vagy megölni a gyengébbet!!!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat.:) na az van, hogy mi is ugye azon gondolkodtunk, hogy külön kéne tenni őket, de megszakadna a szívünk, ugyanis együtt alszanak és még eddig soha sem verekedtek.. mennyi idős korukban fognak verekedni amúgy?
2010. ápr. 21. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!