Ha veszek egy hörcsögöt (mindennel együtt) mennyibe kerül? Majd a havi ellátása mennyibe fog kerülni?
Hol laksz?
Nekem van 3 fiatal törpehörcsögöm, egyik sem harap. tudok hozzá adni akváriumot, az neki elég nagy. 30x40x20-as. Tudok neki adni 2 pici hörcsög (fém) tálat.
kis kuckót kell neki venned, ami kb 1500 forintba van. forgács az kb 400 forint, 5 takarításra elegendő. 3-4 naponta kell takarítani, de jó az egy hétig is. A mag keverék van még hátra, amit havonta kell venned maximum egy ezresért. Ha nem szeretnéd, hogy túlsúlyos legyen, vehetsz neki egy pici mókuskereket, az kb 800 forint körül van.
Állatkereskedésben: maga a hörcsög 1500 forint, az akvárium lehet kb 8-10 ezer is.
Nos én az itteni árakat mondom:
-akvárium: azt kaptam ingyen de itt litere 50 ft
-alom (forgács): 10 l-es 250ft
mókuskerék: 780 ft
itató: ez volt a legdrágább.. 1200 ft/akváriumra tapasztható
-etető (fém): 440 ft
-odú: 480 ft
-kaja: két félét vettem összesen 580 ft és majdnem 1 kg
-a hörcsög: 800 ft de ez mindenhol változó..
talán amit a legtöbbször kellesz venned az a forgács lesz. én 1-2 naponta kiveszem a forgácsot a sarkokból és ahol látom hogy ürített a hörcsög és azt pótlom friss alommal. igaz még csak 4 napja van hörcsögöm. :DD de szerencsére csak két helyet használ wcnek. de hetente azért az egészet le kell majd cserélni. a kaja nagyon sokáig ki fog tartani szerencsére. de minden nap kapjon zöldséget/gyümölcsöt! így nem tudom leírni mit szeretnek mindent megkell kóstoltatni kivéve a retket, citromot.
tapasztalataim szerint az én hörcsög szereti: barack, karfiol, répa, uborka, saláta.
olcsón kifogsz jönni havi szinten. (:
sok sikert a hörcsög tartáshoz!! :'DDDD
Nálunk :)
Kis méretű ketrec kerékkel 3000 Ft
Házikó 1000 Ft
Itató 400 Ft
Tálka 300 Ft
Forgács 15 L, 2 hónapig elég 375 Ft
Táp 1,5 kg 1400 Ft több hónapig elég
Széna 30 L 400 Ft ezt igazából a nyuszinak veszem, de a hörcsögnek is rakok be mindig
Mellette friss zöldség, gyümölcs de amennyit ő eszik belőle az nem számottevő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!