Társ kell egy dzsungi hörinek? ez jó ötlet?
Én úgy tudom hogy NEM társas állat.
Mekkora ketreced van?
Magányos állatok, rosszul érzik magukat, ha többen vannak. Az egyik haláláig harcolnak, verekednek egymással.
NEM lehet több hörcsögöt egy ketrecben/terráriumban tartani!
32x25-ös!
de mindegy jobb ez igy neki
anyukám is mesélte hogy halálra marták egymást vér folyt az üvegen! :(
meg valamelyik a gyerekét megeszi! :(
hát azért nem teljesen és most nm vitatkozni akarok de eddig nagyon jól érezte magát!
meg ha nagy helyük van félnek!
és másoknakis ekkora van de majd fürdető homokot azt veszek neki!
köszönöm a válaszokat!
:)
Dehogy félnek nagy helyen. Ki mondta neked ezt a hatalmas baromságot? Tudod, mekkora helyen mozognak a vadon élő hörcsögök? Több 10 km-es területet járnak be élelem után kutatva. Nem félnek, és ez a hely kicsi. Miben nyilvánul meg, hogy jól érzi magát? Nyilván nem fogja mondani neked, hogy "Gazdi ez a kis hely nagyon szar nekem, vegyél nagyobbat.", mert sajnos nem tud beszélni. Nem hiszem el, hogy ekkora helyre beférnek az alap felszerelések, mint például
18 cm átmérőjű kerék
Házikó
Bújóka
Mászóka
Különféle fajátékok
Fürdetőhomok egy minimum 10 cm átmérőjű edényben
Tányér
Itató
És ezek csak az alapok, nálam ennek több minden van, és a hely, amiben van a hörcsögöm, 80*60 cm alaptetületű. Szóval cseréld le sokkal nagyobbra, ebben unatkozik. Ha van Facebookod, csatlakozz be a Hörcsög imádók :) nevű csoportba, ott is ugyanezt fogják elmondani neked, mert ez kicsi. De kapni fogsz segítséget, hogy milyen helyet érdemes venni neki. Akarj jó hörcsögtartó lenni, és változtass a jelenlegi helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!