Ez jó jel egy dzsunginál?
Sziasztok
A dzsungáriai törpehörimnek vettünk egy kifutót (1 hete került hozzánk a höri), abban próbáljuk kézhez szoktatni. Nem harap, ha kézbe vesszük akkor nem ugrik ki, de kicsit még fél. Az jó jel ha már mosakodott a kifutóban?
Szerintem sokat nem jelent, vagyis nincs összefüggésben a kézhezszoktatással, maximum kezd feloldódni így egy hét után, ami illik is.
Kézhez szoktatásnál én azt csináltam, hogy mindig kapott valami kis nasit kézből (pl. tejfölös uborka só és fűszerek nélkül) és úgy vettem fel, aztán már betettem a kezemet, mászott is a tenyerembe, majd kint kapta meg a nasit. Nagyon nyalánk kis jószág volt, a kávés csészét nem hagyhattam az íróasztalon, mert beledugta az orrát abba is. :D
Már benne vagyok a Hörcsög imádókban :)
Azért kérdeztem, hogy ez jó jel-e, mert valahol azt olvastam, hogy akkor már kezd hozzámszokni, de nem voltam biztos benne teljesen
enyém ahogy megvettük szelíd volt
már a boltban is ismerkedett
én a folyosón szoktam futtatni és ott is mosakszik
de ez nincs összefüggésben a kézhezszoktatással
nagyon nincs össze függésben inkább mikor nyalogatja az ujjadat
na akor már szelíd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!