Nyulat hogyan kell helyesen megfogni?
Ha az állatorvos a fülénél fogta, akkor sürgősen keress másikat, mert látszik, hogy cseppet sem ért a nyulakhoz.
A fülénél SOHA nem szabad megfogni! A nyakszirtnél sem tesz jót neki és fájdalmas is, csak akkor szabad úgy, ha közben a fenekét is fogod éa fenéken van a súly. A legjobb a kép lába között a mellkasánál és a fenekénél fogni, szintén a fenéken legyen a súly.
És csak akkor emeld fel, ha nagyon muszáj, hiszen a nyuszik gyűlölik az emelést, félnek és stresszes nekik, ezért kerüld.
nekünk a tenyésztő a nyakbőr+fenék kombót mutatta, így nehezebben is ugrik ki a kezedből és nem tud megkaparni.
nem szoktam emelgetni, de ahányszor a láb alatti módszert próbáltam, elkezdett kapálózni és így karmolt is. Ha neked nyugisan tűri az utóbbit, akkor fogd így :)
Sürgősen keress egy másik állatorvost!
Az nem normális hogy a fülénél fogta meg!A nyuszit tilos a fülénél fogva felemelni! A mi állatorvosunk azt mondta hogy a mellénél kell megfogni és hátul a fenekénél megtámasztani.Ha jól csinálod nem nagyon tud kapálózni és karmolni.A grabancánál is meg lehet fogni de attól a nyuszi halálra rémül mivel a nyuszik zsákmányállatok és a ragadózók ott fogják meg őket.
Üsd be a googleba hogy wonderbunny nyúltenyészet és bemész a menübe ott lesz hogy tartás és nevelés, belemész és ott a menüben megtalálod hogy felemelés.Bocsánat ha érthetetlenül fogalmaztam ha nem érted írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!